SEO-copywriting voor webshops 

Verhoog je conversie en word beter vindbaar binnen de zoekmachines.

De voordelen van Textillo

100% tevredenheid

Hoe cliché het ook klinkt, we leveren niet eerder.

Ruime SEO-expertise

Als ervaren Content Marketeers hebben wij de nodige ervaring.

All-in-one

Wij doen uitgebreid onderzoek naar de markt en zoekwoorden.

24/7 beschikbaar

Of het nu maandag of zondag is: wij werken 24/7.
website conversie optimaliseren

Boost je conversie met pakkende content

Website teksten schrijf je niet zomaar. Het is de eerste stap die je zet om bezoekers te overtuigen om jouw product te bestellen.

 Dankzij onze ruime ervaring als SEO-copywriters weten wij als geen ander hoe dit werkt. Door converterende webteksten zetten wij bezoekers om in klanten en zorgen wij ervoor dat jouw conversiedoelstelling ruim behaald wordt.

 

Houd meer tijd over

In plaats van urenlang naar een leeg Word document te kijken, kun je jouw tijd beter gebruiken voor de dingen waar je goed in bent. Daarom nemen wij deze tijdrovende klus voor je uit handen, zonder dat je je er druk over hoeft te maken. 

Word beter vindbaar binnen de zoekmachines

Je wilt het liefst zichtbaar worden via een organische manier, oftewel: zichtbaar worden zonder geld te spenderen. Dit doe je door content te schrijven op de juiste manier.

De SEO-copywriter van Textillo zorgt ervoor dat alle pagina’s SEO-technisch goed in elkaar zitten waardoor jouw webshop beter vindbaar wordt binnen de zoekmachines.

 

Hoe Textillo van jouw webteksten een succes maakt

De SEO-copywriter van Textillo zorgt ervoor dat jouw webteksten;

SEO-technisch goed in elkaar zitten

Met behulp van SEO geoptimaliseerde teksten word je organisch beter vindbaar. Wij schrijven daarom pakkende content die voldoen aan de rankingsfactoren van Google.

Relevante keywords bevatten

Keywords waar je op gevonden wordt. Daar draait het om. Na een uitgebreid zoekwoorden onderzoek vullen wij elke pagina met de keywords die relevant zijn voor jouw webshop, zodat je beter gevonden wordt binnen de zoekmachines.

Kort en bondig, maar zeer doeltreffend zijn

Wij schrijven doelgericht en doeltreffend. Wij geloven in less is more.

Afgestemd zijn op de doelgroep

Voordat we beginnen met schrijven, analyseren we eerst je doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat elke pagina afgestemd op je doelgroep is en creëren we meer betrokkenheid tussen jou en je klanten.

Onze tarieven

l

Webshop teksten

De door ons geschreven webshop teksten zijn altijd zoekmachine vriendelijk. Daarnaast bevatten de onderstaande tarieven de titels & meta descriptions per pagina.

Per pagina: €65
Per productpagina: €50
Juridisch (verplichte) pagina’s: €40

U

Webshop SEO-teksten

De door ons geschreven webshop SEO-teksten zijn SEO geoptimaliseerd en bevatten alle relevante keywords. Daarnaast zijn de onderstaande tarieven inclusief de titels & meta descriptions en de titel- en altteksten.

Per pagina: €85
Per productpagina: €70
Juridisch (verplichte) pagina’s: €40

Veel gestelde vragen

Wat zijn de titels & meta descriptions?
Als je op een zoekwoord binnen Google zoekt, zie je verschillende websites staan. Deze zijn opgebouwd in de titel en de meta descriptions. Door deze slim te gebruiken, word je beter vindbaar binnen Google.
Wat zijn de titel- en altteksten?
Typ eens een zoekwoord in de Google zoekbalk in en klik op afbeeldingen. De afbeeldingen die je nu ziet staan daar bevatten jouw zoekwoord in de titel- en altteksten. Dit is een van de velen SEO must-haves waardoor je webshop beter vindbaar wordt.
Wat is het verschil tussen het webshop tekst en SEO teksten plan?
Het verschil is jouw vindbaarheid. Met het Webshop tekst plan schrijven we aantrekkelijke website teksten, hoewel je bij het SEO teksten plan organisch beter vindbaar wordt.
Juridische (verplichte pagina's) wat zijn dat precies?
Volgens de consumentenbond moet een webshop aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moeten de volgende pagina’s zichtbaar zijn: algemene voorwaarden, privacy verklaring, cookie notice, garantie & retour- en bestelproces. Dit stellen wij voor je op.